KARAMAN / MERKEZ - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Dünya Su Gününde suyun önemi ve korunmasına yönelik çalışmalar yapıldı.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi kutlamaları Öğretmenlerimiz Şerife Tura ve Fatmanur Yaman öncülüğünde gerçekleştirildi.

Mrt

27 Şubat Salı günü Sudurağı Ortaokulu öğrencilerin misafir ettik. 19 sekizinci sınıf öğrencisi öğretmenleriyle birlikte Rehber Öğretmenimiz Nalan Çavda rehberliğinde okulumuzu gezdi.

Mrt

4 Mart Pazartesi günü okul genelinde deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikata bütün öğrencilerle okul personeli katıldı. Sirenin çalmasıyla çök, kapan, tutun hareketi yapıldı. Daha sonra hızla okul tahliye edilerek toplanma alanına geçildi.

Ock

Okul Müdürümüz Bülent Karademir, 9. ve 10. sınıf öğrencilerine bilgilendirme sunumu yaptı.

Ock

Kültür Edebiyat Kulübü öğretmen ve öğrencileri bugün İlköğretim Müzesini ziyaret ettiler. Cumhuriyet salonunda kitap okudular.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikleri devam ediyor. Bugün düzenlenen sınıflar arası bilgi yarışmalasında mücadele son soruya kadar sürdü. Kazananlar 9/B , 10/C ve 11/A sınıfları oldu.

Ock

Okulumuzda her yıl düzenlenen kahvaltı buluşmaları 16 Ocak'ta gerçekleştirildi. Kahvaltıya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Azak, şube müdürleri, sağlık çalışanları ve okulumuz öğretmenleri katıldı.

Ock

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim  Genel Müdürü Ali Karagöz, Mesleki ve Teknik eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları daire Başkanı Durmuş Can ve Programlar ve öğretim materyalleri Daire Bakanı mehmet Bal eşliğinde okulumuzu ziyarat ettiler. Öğretmenlerimizle görüşen Karagöz, öğretmenlerimzin taleplerini dinleyip sorularını cevapladı.

Ara

Projelerle Karaman projeişi kapsamında okulumuz ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerine ilkyardım eğitimi veriyor. Bugün Dr Faruk Sükan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Müdür Başyardımcımuz Ayşe Demirel ve okul hemşiremiz Öznur Şancı ilkyardım eğitimi verdi.

Ara

Kişisel Verileri Koruma Kulüb,TEMA Vakfı işbir ile ağaçlandırma çalışmaları yaptı.

Kas

1-30 Ekim meme kanseri farkındalık ayı kapsamında Okul Hemşiremiz Öznur Şancı öncülüğüinde stand oluşturuldu. KETEM ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle okulda çalışan kadın personele eğitim verildi.

Kas

17 Ekim'de el yıkama deneyi yapıldı ve kişisel hijyen eğitimi verildi. 9. sınıf öğrencilerine doğru el yıkamayı öğretmek,kişisel hijyene dikkat etmelerini sağlamak, hastalıklardan korunmayı öğretmek amacıyla okulumuz hemşiresi Öznur Şancı tarafından eğitim verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda bir hafta boyunca yapılan etkinliklerle kutlandı. Okulumuz edebiyat zümresinin hazırlamış olduğu cumhuriyet etkinliklerinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tablo, afiş ve takvimler sergilenirken; kahvaltı düzenlendi, yarışmalar yapıldı. Tören ise KMÜ Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapıldı. Şiirler, oratoryo, zeybek gösterisi, piyes ve koronun sunulduğu pr büyük beğeni topladı.