KARAMAN / MERKEZ - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını Ankara gezisi ile kutladık. Birinci Meclis, İkinci Meclis, Anıtkabir, Etnografya Müzes ve Beştepe Millet Kütüphanesi  ziyaretleriyle öğrencilerimiz unutulmaz anılar biriktirdi.

Dev teleskoplaela gökyüzünü gözlemledik.

Haz

Edebiyat Öğretmenlerimizden Semanur YILDIZ ve Muzaffer Yeşilkaya hazırlamış oldukları İstanbul temalı şiir dinleti ile hem kulaklarımızınpasını sildiler hem de görsel şölen sundular.

Haz

Öğrencilerimizle İŞGEM ve TEKNOPARK'ı ziyaret ettik. İŞGEM (iş Geliştirme Merkezi) yeni girişimcilerin iş kurmalarını destekleyen, kolaylaştıran, işletmelerin başlangıç aşamalarında karşılaşacakları riski en aza indiren bir iş kurma modelidir.

Haz

Diş Hastanesi ve Karaman Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan İşletmelerde Mesleki Eğitimimiz sona erdi. Son gününde öğrencilerimizi hastane personeli hoş bir sürpriz ile uğurladı. Öğrencilerimize ve okulumuza kattıkları değer için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

May

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ayşe Buldu'nun yönetiminde düzenlenen bahar şenliğinde eğlence zirvedeydi. Eğlencemiz Müdür Yardımcısı Akın Uğur'un hazırlattığı çiğköfte ile lezzetkendi.

May

Sınıflar arası ayak tenisi turnuvası sona erdi. Kupalar sahibini buldu. Kozlarda 11-B sınıfı, erkeklerde ise  9-B sınıfı şampiyon oldu.

Nis

Okul Müdürümüz Ayşe DEMİREL ve Müdür Yardımöz Akın UĞUR öncülüğünde İbn-i Sina MTAL ailesi olarak depremzede velilerimizle iftar programı düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda sınıflarımızın katılımıyla depremzede kardeşlerimiz için yardım kermesi düzenledik. Sınıflarımız kendi stantlarında satış yaparken gözleme, çiğ köfte ve köfte ekmek satışları da yapıldı. Kermesimiz büyük ilgi gördü. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdüe Yardımcı Sayın İsmail Kılınç'ı ve ARGE ekibini misafir ettik.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz, İl Halk Sağlığı Müdürü, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi, Devlet Hastanesi Müdürü, Diş Hastanesi Müdürü, Şube Müdürlerimiz, Eğitim Sorumlusu sağlık çalışanları ve okulumuz meslek dersi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen geleneksel istişare toplantımız gerçekleştirildi.

Ara

Öğrencilerimize okul hemşiremiz Öznur Şancı tarafından kişisel hijyen ve doğru el yıkama eğitimi verildi.