KARAMAN / MERKEZ - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt'un katılımıyla kitap söyleşisi yaptık. Öğrencilermizi belirlediği Kürk Mantolu Madonna kitabını okuyarak değerlendirdik. Sıradaki kitabımız Bir Bilim Adamının Romanı. Kitap okuma grubumuz adına katılımlarından dolayı Sayın Kurt'a teşekkürlerimizi sunuyorüz.

Haz

Yılsonunu şiir dinletisiyele taçlandırdık. Edebiyat Öğretmeni Hacı Ali Demir'in hazırladığı dinletide Tarih Öğretmenimiz Şerife Tura, Matematik Öğretmenimiz Melike Dilbeyen, Okul Müdürümüz Ahmet Hançer ve Edebiyat Öğretmenimiz Hacı Ali Demir şiir ve şarkılarıyla renk kattılar.

Haz

Kitap seven öğrencilerimizle kitap fuarındaydık.

Haz

Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında Yeşil Dönüşüm temalı resim sergimiz Edebiyat Öğretmeni Ümmühan Erdoğan Demir yönetiminde açıldı. Sergimizin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, Şube Müdürü Haşim Tunca ve Şube Müdürü Aziz Demir birlikte yaptı.

May

Karaman Eğiitim ve Araştırma Hastansinin düzenlemiş olduğu "El Hijyeni" konulu resimyarışması sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini Başhekim Dr.Öğr. Üyesi Ahmet YILMAZ!dan aldı.

May

Bugün okul tanıtımı kapsamında Dr Sadık Ahmet İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini misafir ettik. Okulumuzun sosyal, sportif alanlarını ve atölyelerini gezen minik misafirlerimize 11. sınıf öğrencileri tarafından "El Hijyeni" konulu seminer verildi.